Persoonlijk

Ik ben 35 jaar en woon middenin de natuur op de Veluwe. Dagelijks geniet ik van sport (hardlopen en fietsen) en zoek ik met mijn man en hond de natuur op. Ik heb een grote passie voor de werking van ons brein, persoonlijke ontwikkeling en energie. Ik heb een achtergrond als gedragswetenschapper (Pedagogische Wetenschappen, Radboud Universiteit Nijmegen) en topsporter (meervoudig Nederlands Kampioen 1500m hardlopen en finalist EK indoor). 

Zakelijk

Vanuit mijn eigen bedrijf begeleid ik individuen en bedrijven naar meer energie. Beweging, natuur, energetische en psychologische begeleiding staan hierbij centraal. Ik werk middels 1-op-1 coaching, vitaliteitsprogramma’s en teamsessies. Mensen en teams zijn bij mij aan het goede adres wanneer ze verlangen naar meer energie, openheid en gedragsverandering. Ik werk holistisch waardoor geest, lijf en ziel worden meegenomen. Mijn kracht is mensen te openen, vertrouwen (terug) te brengen en zicht te geven op saboterend gedrag en diepere verlangens.

Inbreng

In de Boilerweek! kan ik een bijdrage leveren aan de energie van deelnemers en teams. Onder andere door middel van sporten en bewegen. Enerzijds voor het vergroten van conditie, kracht en bruisende energie voor de rest van de dag. Anderzijds met persoonlijke en/of teamgroei als doel. Ook geef ik graag feedback op wat ik zie en voel. Ik help mee gedrag en ideeën om te buigen naar gewenste doelen. Ik beschik over een brede kennis en ervaring op het gebied van trainingsleer, voeding, verzorging en mindfulness. 

LinkedIn profiel