Intake
De intake is een persoonlijk gesprek met Bart en/of Rob. Doel is kennismaken en een beeld krijgen van uw opgave/probleemstelling. Door middel van de intake bepalen wij welke begeleiders de grootste meerwaarde hebben voor uw Boilerweek!.

De week zelf
Op zondagavond ontvangen wij u op de locatie. Als dit in het buitenland is, dan halen we u op van het vliegveld. Er is tijd om bij te komen van de reis en ‘s avonds is er gelegenheid om (nader) kennis te maken met de andere deelnemers en met de begeleiders.

Maandagochtend begint met het uiteenzetten van de probleemstellingen van de deelnemers.

De rest van de week bieden we u de structuur die nodig is om naar het doel van uw Boilerweek! toe te werken. De dagen zijn gevuld met individuele sessies, groepssessies, (zelf)reflectie, werken aan de opgave/probleemstelling en tussen/eindpresentaties. Ook voor beweging, ontspanning en/of teambuilding wordt bewust tijd ingeruimd.

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Er wordt gezamenlijk ontbeten, geluncht en gedineerd verzorgd door onze persoonlijke kok. Iedere avond wordt er door de kok en een deelnemer het diner verzorgd en op donderdagavond is er een voortreffelijk einddiner.

Afsluiting
Op vrijdag sluiten we af met een gezamenlijke lunch en daarna is uw Boilerweek! afgelopen. U wordt dan naar het vliegveld gebracht of kunt op eigen gelegenheid naar huis reizen.

Nazorg
Na afloop van uw Boilerweek! is het uiteraard altijd mogelijk om verdere ondersteuning van onze begeleiders te krijgen. Wij hebben per slot van rekening een vertrouwensband met u opgebouwd. We staan voor u klaar wanneer u nog verdere wensen hebt in het verlengde van uw Boilerweek!.