Persoonlijk

Ik ben 46 jaar, woon centraal in Nederland met mijn vrouw en drie dochters. Ik heb twee bedrijfskunde studies afgerond, ben Master Interrogator en ben inmiddels meervoudig gecertificeerd om Talent Motivatie Analyses (TMA) af te nemen voor zowel het ontwikkelen van individuele professionals als voor teamontwikkeling. Gepassioneerd skiër, matig begaafd golfer en enthousiast over auto’s.

Zakelijk

Als Managing Consultant en Partner ontwikkel en ondersteun ik organisaties en professionals. Enerzijds door advisering over organisaties, organisatie-inrichting en over processen. Anderzijds en veel vaker als sparringpartner voor management, directie en toezichthouders. Hier komt Talentmanagement (en TMA) regelmatig om de hoek kijken en vaak als hulpmiddel bij Management Reflectie. Hierin begeleid, prikkel, spiegel, spar en ontzorg ik.  Mijn kracht is om mensen te prikkelen zonder aan te vallen. Om expliciet te maken wat impliciet al is. Nooit vrijblijvend en dus doelgericht. Niettemin met respect.

Inbreng

Mijn inbreng in de Boilerweek kan liggen in het challengen van individuen en teams. Op inhoud en persoon. Op de inhoud van plannen kan ik spiegelen en aanvullen en zo helpen om het meest optimale scenario te bedenken. Vervolgens mensen in hun kracht zetten en ze richting geven. Richting voor keuzes die niet alleen goed zijn voor de organisatie, maar ook waar ze zelf genoeg energie uit zullen halen.

Veelal fungeer ik als extern vertrouwenspersoon en word ik coach genoemd, zonder te stellen dat ik er een ben. Termen die mij typeren zijn eigen, eigengereid en eigenwijs.

LinkedIn profiel