Persoonlijk

Ik woon in Slijk-Ewijk (vlakbij Nijmegen) en ben 49 jaar oud. Getrouwd en 2 kinderen van 21 en 5 jaar oud. Gevolgde studies zijn HTS Autotechniek, Pedagogisch Technische Hogeschool Motorvoertuigentechniek, Politieacademie en Nederlands Recht. In mijn vrije tijd reis ik graag naar onherbergzame gebieden. Verder wonen we in een landelijke omgeving, dus rondom huis is genoeg te doen.

Zakelijk

Sinds 2000 ben ik mede-eigenaar en directeur van een trainingsbureau. Wij verzorgen trainingen, coaching en consultancy voor de automotivebranche en dus fabrikanten, importeurs en dealerholdings. We mogen vrijwel alle automerken tot onze klantenkring rekenen. Wij helpen deze organisaties met veranderingen in processen en met de ontwikkeling van directies, management en medewerkers. Ik richt mij vooral op systemen, processen, logistiek en wetgeving.

Daarnaast ben ik voorzitter van de Commissie van Beroep van de Stichting Incident Management Vrachtauto’s, een samenwerkingsverband tussen Rijkswaterstaat en een aantal vervoersbrancheorganisaties. Daar worden geschillen behandeld over de afhandeling van vrachtauto-ongevallen.

In het verleden heb ik 10 jaar bij de Nationale Politie gewerkt en mij daar onder andere beziggehouden met verdachtenverhoor, openbare ordediensten en reageren op 112-meldingen. Vanuit de Politie ben ik enige tijd uitgezonden geweest naar de Gendarmerie in Frankrijk.

Verder heb ik voor een cliënt een bedrijf opgezet in Moldavië.

Inbreng

Mijn inbreng in Boilerweek! hangt sterk samen met mijn persoonlijkheid. Ik word door mijn omgeving vaak beschreven als scherp en analytisch sterk en ik weet dus in allerlei omgevingen vlot de vinger op de zere plek te leggen. Feitelijk en no-nonsense.

LinkedIn profiel