Persoonlijk

Ik ben 31 jaar en woonachtig in Nijmegen, waar ik sinds mijn studie rechten aan de Radboud Universiteit niet meer ben weg te slaan. Ik ben een interieurliefhebber (niet zozeer kenner) en reis graag. Daarnaast lees ik veel en dan met name boeken over de werking van het brein en de invloed die de maatschappij op de mens heeft.

Zakelijk

Sinds januari 2015 ben ik werkzaam als advocaat binnen het arbeidsrecht. In mijn praktijk sta ik zowel werknemers als werkgevers bij. Daardoor breng ik de kennis omtrent de zwakke en sterke punten van beide partijen mee en die zet ik in om tot het best haalbare resultaat te komen. Ter verdieping heb ik in december 2019 de specialisatieopleiding Arbeidsrecht aan de Grotius Academie afgerond en in juli 2021 de Leergang Onderwijsrecht bij OSR. Door mijn laatste opleiding richt ik mij nu naast het arbeidsrecht ook op het onderwijsrecht. Daarnaast ben ik bestuurder van Mercator Businessclub.

Inbreng

Mijn inbreng in de Boilerweek! kan liggen in het analyseren van gesprekken zodat knel-, speer- en/of groeipunten op tafel komen. Ik word omschreven als analytisch, kritisch en eerlijk (direct en zonder filter). Niettemin ook als inventief en verbindend.

LinkedIn profiel