Persoonlijk

Ik ben 58 jaar, woon en werk in Arnhem, de stad waar de koeien nog steeds tot in het centrum grazen. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Tuinieren en lange wandelingen door de bossen met mijn honden zijn, zeker in de zomermaanden, dagelijkse kost. Daarnaast golf ik en stap regelmatig op de racefiets.

De weekenden ben ik graag onder vrienden, kook ik graag en geniet van het gezelschap van heerlijke wijnen. Een gesprek is pas goed wanneer er ook een flinke dosis humor en relativering bij komt kijken. Een glas is altijd halfvol, en als het nodig is kan ik het snel bijvullen.

In de wintermaanden kan ik ook in een goed boek verdwijnen bij een knapperend haardvuur. Vakantiereizen in de zomer kan ik missen, de wintersport sla ik niet graag over.

Zakelijk

Mensen die zich niet ontwikkelen kiezen ervoor ingewikkeld te blijven.

Na een carrière van 25 jaar als financial en executive ging het roer in 2010 om. Ik startte mijn eigen praktijk voor coaching, training en advies. Daarin combineer ik mijn ervaring op de werkvloer met dat wat mensen ten diepste beweegt of in beweging kan brengen.

Ik ben een scherp analyticus met een goed ontwikkelde intuïtieve radar, breng complexe vraagstukken tot behapbare chunks en begeleid daarmee de ander naar een eigen oplossing.

Dat doe ik vanuit een systemische benadering met een oplossingsgerichte focus. Ik werk vanuit de veronderstelling dat wij mensen het meeste van wat we doen geleerd hebben in het eerste ‘bedrijf’ waar we aan het werk gingen: het gezin waarin we opgroeiden. Bewustzijn van die overtuigingen, drijfveren en strategieën maakt dat we een keuze kunnen maken dingen anders te doen. Dat is ontwikkeling.

Inbreng

In de Boilerweek! neem ik vooral mezelf mee. Zowel op individueel niveau als 1 op 1 werk ik met dat wat er op dát moment is. Ik spiegel direct op wat gedrag en overtuigingen met mij doen of wat ik waarneem in de groep. Dat doe ik vanuit de overtuiging dat wat deelnemers laten zien in de Boilerweek! representatief is voor elke andere professionele context waarin zij opereren.

Mijn cliënten geven me terug dat ik stevig op de inhoud ben en zacht op de persoon.

LinkedIn profiel